Grønnegadecentrets revy er nu på skinner igen.


Palmesøndag, søndag den 10. april 2022, er der premiere på den nye revy.

Der er nu gået 2 år siden, der sidst blev afholdt revy i Grønnegadecentret, og der er naturligt nok brug for flere engagerede pensionister, der kan være med til at få forestillingen til at fungere på et passende professionelt niveau.

Revyen kræver, at der løbende under forestillingerne ydes support til de optrædende på scenen.

Det kan være i form af personer, der hjælper de optrædende, når de f.eks. skal kaste sig fra det ene kostume til det andet, uden at deres mikrofon bliver flået af i processen - eller når der i det ene nummer kræves, at der er en dagligstue - eller en hospitalsseng - på scenen og i den næste scene en El-bil. Dette kræver for det første en vis portion fantasi, men det betyder jo også, at der skal være nogen til at hjælpe med at få rekvisitter ud og ind af scenen.

Når der skal være en spot på den sanger, der leverer en uforglemmelig version af ”Hvor skal vi sove i nat” eller en følsom version af en Edith Piaf sang, så skal der også være nogen med teknisk indsigt, der kan betjene centerets lyspanel - som ikke er helt enkelt at håndtere.

Revyforeningen har for fondsmidler anskaffet avanceret hardware og software, så man kan projicere billeder op på bagtæppet, for at skabe den helt rigtige stemning i set-uppet. Det kræver selvsagt en indgående forståelse af, hvordan noget sådant håndteres.

Opgaverne falder ret koncentreret i perioden forud for påsken, hvor der er premiere.

Kort sagt har vi brug for engagerede pensionister, der kan lidt af hver. Vi ved, I er derude, så kom frit frem.

Lad os allerede nu høre fra dig. Kontakt formand Lilli Hauberg på tlf 60 63 46 38 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com