Hvordan bliver jeg aktiv i Centerrevyen?

At lave en revy kræver mange deltagere. I Centerrevyen er vi normalt 7-9 skuespillere samt 3-4 som tager sig af lys/lyd/mikrofoner.

Herudover har vi 3 scenehjælpere, 1 rekvisitansvarlig og 2-3, der hjælper med kostumer og sminke. Revygruppen har ligeledes en håndfuld tekstforfattere, 1 pianist, 1 instruktør, 1-2 co-instruktører og en web-master.

Der er en sund og løbende udskiftning i holdet omkring årets Centerrevy, så måske er det lige en revykollega med netop dine evner og interesser vi har brug for til den kommende revy?  

Det er en kreativ proces at strikke en revy på 1½ times varighed sammen, og uanset den opgave man nu har i revyen, så er alle med til at finde de rigtige løsninger - og få det hele til at fungere. Hele projektet kører på frivillig basis, så man skal have lyst og interesse for at være med i processen. Vi har ikke de store budgetter at arbejde med, men det er bare med til at fremme kreativiteten hos alle. Vi samarbejder -  og vi hygger os med det!

Har du lyst til at blive aktiv i revyen? Så ring til Instruktør Christina Kühnel, 4060 1309

Hvornår og hvor meget tid kræver det?

Tekstforfatterne skriver, når kreativiteten pludselig indfinder sig. Der skrives løbende fra oktober til januar, med et par fællesmøder indimellem.

Skuespillerne øver fredag formiddage fra midt i januar kl. 9.30-12.30. Revyen spiller i 2019 i dagene før påske, og det betyder, at revyen vil fylde forholdsvis meget i perioden fra den 5. til den 17. april. I denne periode varer alle mødedage normalt 4 timer, ligesom der vil indgå enkelte aftner samt 1 weekenddag.

Holdet med kostumer og rekvisitter samt scenehjælpere er lidt selvkørende, men skal dog være klar til at levere ca. 1 måned før, vi spiller med publikum. Der er for denne gruppe kun få faste møder.

Vores revy-familie har det sjovt og hyggeligt, når vi mødes - og alle synes, det er sjovt at lave revy.

Hvis du har lyst til at være en del af en af Centerrevyens mange aktiviteter, så henvend dig til instruktøren Christina Kühnel, tlf. 4060 1309

Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com